Tramvia i bus podrien compartir carril entre via Augusta i Pau Claris

El director d'estratègia de la connexió del tramvia, Pere Macias, ha concretat que l'Ajuntament està estudiant la possibilitat de "compatibilitzar la circulació de tramvia i bus a l'avinguda Diagonal, entre la via Augusta i el passeig de Gràcia o el carrer de Pau Claris". En una entrevista al programa 'bàsics', ha dit que s'està avaluant quin és el tram més convenient. En el trajecte escollit, les vies no tindran gespa.

Com ja va avançar a betevé 91.0 fm, Macias ha reiterat que l'Ajuntament està estudiant les cruïlles de la Diagonal on el pas del tramvia podria entrar en conflicte amb el trànsit -i que va assenyalar el RACC en un informe-  i que el "resultat és positiu". "S'ha fet un model especial que permetrà que el tramvia vagi el més ràpid possible i a la vegada, que els  vehicles que circulen per Balmes, València o Mallorca no s'hagin d'esperar gaire als semàfors" ha afegit. Segons el responsable municipal, l'estudi podria estar llest a mitjan abril.

Macias, que aquest dimarts ha participat en l'obertura de la conferència Tramvia-Ciutat, ha reiterat que la unió del tramvies s'acabarà fent "tard o d'hora" i que el consistori està buscant el consens amb la resta de grups polítics.