“Tothom viu la Rambla, però no tothom hi dorm”

Amics de la Rambla denuncia problemes al passeig a les nits per l’incompliment de la normativa de civisme

El president de l'associació, Fermin Villar, ha explicat al programa 'bàsics' que els veïns pateixen sorolls i altres problemes derivats de la venda de llaunes, la prostitució i "l'oferta continua dels clubs cannàbics" al passeig. Ha assegurat també que "hi ha veïns que marxen no només per l'augment del preu dels lloguers sinó també per problemes de qualitat de vida."

El president d'Amics de la Rambla ha explicat que "hi ha gent que marxa de la Rambla i són propietaris, però pateixen problemes de sorolls, incomoditats" o "per no poder posar ascensors a la finca".

Respecte al concurs internacional que ha convocat l'Ajuntament per transformar la Rambla, Villar ha dit que hi estan d'acord però lamenten "que no hi hagi una mica més d'agilitat".  Ha afegit que les reformes són necessàries, però que la Rambla té problemes que no es resoldran "amb normatives urbanístiques" i que cal també que es facin complir altres regulacions que ja existeixen. S'ha referit a la venda de llaunes, la prostitució i "des de fa dos estius l'oferta continua de clubs cannàbics" que busquen clients "fent-los socis al moment i contravenint totes les normatives". Segons Villar, això provoca "problemes de sorolls i ocupació de l'espai que afecta els veïns." 

Ha demanat també un cens real dels veïns que hi viuen perquè la xifra de mil residents correspon "a un cens de l'any 2000 i no és exacta".