Tot preparat per al Barcelona Beatles Weekend

El festival es redueix a un dia, dissabte, i hi participaran sis bandes que homenatjaran el quartet de Liverpool

Ja està tot a punt al Parc de la Bederrida perquè comenci el Barcelona Beatles Weekend, el festival de música dels Beatles de Barcelona, que enguany arriba a la tercera edició. Els concerts se centraran dissabte a la tarda però el festival començarà a les 12 h amb una ballada country.

El festival Barcelona Beatles Weekend arriba enguany a la tercera edició amb una versió més reduïda que la d'altres anys. Els concerts es concentraran en un sol dia, dissabte, i hi participaran sis bandes d'homenatge, catalanes i espanyoles. Segons els organitzadors, el fet que els concerts siguin 100 % gratuïts fa difícil poder oferir un cartell molt més complet i es plantegen alternatives de cara a l'any vinent.

Les bandes participants són Els Escarabats, Hey Bulldogs, Los Pasantes amb Santi Carulla, The Beatboys i el grup Los Escarabajos, que vindrà des de Sevilla. Un cop acabi l'última actuació, es farà un final de festa, segons l'organitzador del festival, Josep Antoni Cera. Això sí, tot i la llargada, el festival continua mantenint l'essència de punt de trobada,  tant pel que fa als fans de la banda de Liverpool com per a les bandes homenatge.

La Barcelona Beatles Weekend va començar fa tres anys, quan se celebrava el 50è aniversari de la visita dels Beatles a la ciutat. La idea era convertir el festival en un referent de música beatle, com passa en altres ciutat del món. Ara, tot i que en una versió més reduïda, el festival continua mantenint aquesta essència.