Tot a punt per la 105 edició del Concurs de Salts Internacional de Barcelona

Del 22 al 25 de setembre se celebrarà al Reial Club de Polo de Barcelona el 105è Concurs de Salts Internacional d’hípica (CSIO) i acollirà, per quart any consecutiu, la final mundial Furusiyya FEI Nations Cup™, el concurs més important del calendari eqüestre internacional.

Durant aquests quatre dies en què Barcelona es convertirà en la capital mundial de l’hípica, es duran a terme nou competicions a la pista olímpica del Reial Club de Polo de Barcelona on participaran les amazones i genets més importants del panorama mundial.

A la Furusiyya FEI Nations Cup™ Jumping Final hi accediran 18 equips nacionals procedents de les diferents lligues mundials: nou europeus, dos de nord i centre Amèrica, Amèrica del Sud, Orient Mitjà i Àsia i un equip africà. Els vuit primers classificats passaran a la gran final del dissabte 24 de setembre a les 21 h.

Saltem la ciutat de Miró -l'obstacle dissenyat per Carla Espino Segura- Illa, Margarida Rius Vallespir i Natàlia Català Tasíes- ha estat l'obstacle guanyador de la segona edició del concurs Un salt per a la ciutat, en què el projecte guanyador es converteix en un dels obstacles que els genets i amazones hauran de superar durant el  CSIO d'aquest cap de setmana.