Torna la Fira Internacional del Disc

Fins aquest diumenge, una trentena de parades mostren alguns dels vinils més singulars

La 23 edició de la fira Internacional del Disc de Barcelona obre portes aquest divendres amb una trentena de parades, en què els més melòmans podran trobar alguns dels discos més buscats pels col·leccionistes. L'auge del vinil es confirma, segons la direcció del certamen, per l'interès que desperta aquest format entre el públic més jove, que "comença a fer-se la seva discoteca". S'espera que 15.000 persones visitin des d'aquest divendres i fins diumenge el saló.

Aquest divendres a la tarda ja s'han començat a veure els primers curiosos remenant discos a la nova edició de la Fira Internacional del Disc de Barcelona. La majoria van a la recerca d'aquell àlbum, principalment de vinil, que fa temps que busca. Però aquests cercadors de peces singulars són, segons l'organització, "cada vegada més joves, i comencen abans les seves col·leccions". Ho ha explicat Joan Carles Vilella, director del certamen, que afegeix que la fira ofereix "trobar discos descatalogats", entesos per tant com una raresa. Fins diumenge, Vilella calcula que pel certamen, ubicat a l'estació del Nord, hi passaran unes 15.000 persones.

A banda, s'han previst també activitats paral·leles com actuacions musicals en viu i una exposició de portades de discos.