Torna barri&llibre: el joc dels llibres amagats als 73 barris

betevé se suma a la diada de Sant Jordi amb un joc de pistes que tindrà lloc als barris, a internet i a les xarxes socials.

La segona edició del joc barri&llibre convidarà les barcelonines i barcelonins a buscar llibres amagats en carrers, places, botigues, fonts, llibreries, parcs, monuments o museus del seu barri.

La mecànica de barri&llibre serà molt senzilla:

1. El dia 23 d’abril a partir de les 11 h, entra a beteve.cat/santjordi i descobreix la 1a pista del teu barri.
2. Respon-la correctament i tindràs la 2a pista.
3. Descobreix el lloc on està amagat el llibre i ja és teu!
4. Segueix les instruccions que trobaràs amb el llibre i guanya més premis.

A més a més del web, també es podrà seguir el desenvolupament i actualitzacions del joc als perfils socials de betevé a Facebook, Twitter i Instagram amb l’etiqueta #stjordibetevé. Tots els participants, a banda de recórrer i (re)descobrir prop de 150 racons de la ciutat, podran participar en el sorteig d’una bicicleta, un llibre electrònic i d’altres productes culturals.

La diada de Sant Jordi, el punt de trobada del joc barri&llibre estarà situat a la plaça de Catalunya, des d’on betevé informarà del seguiment del joc que s’estarà desenvolupant arreu de la ciutat. Brigitta Lamoure, Josep Paris i Cristina Brotons dinamitzaran el set de betevé, on també podràs gravar el teu missatge de la diada al videomaton i compartir-lo als teus perfils socials.