TMB adquireix 76 autobusos per renovar la flota

62 autobusos híbrids substituiran vehicles dièsel de més de 14 anys

TMB compra 62 autobusos híbrids i 14 estàndards de gas natural comprimit. D'aquesta manera es vol reduir les emissions de la flota i alhora renovar-la substituint els vehicles més antics. L'adjudicació dels contractes s'ha fet per valor de 32,5 milions d'euros. Els fabricants dels nous autobusos en lliuraran una primera comanda abans que acabi el 2017 i la resta, abans del primer trimestre del 2018.

TMB continua renovant la flota d'autobusos amb 76 exemplars nous. D'una banda, rejoveneix els vehicles tot substituint aquells que tinguin més de 14 anys. I, de l'altra, incorpora tecnologia híbrida per generar fins a un 30 % menys d'emissions contaminants.

Els vehicles més sostenibles es canviaran per antics de combustió dièsel. Seran, en total, 62 autobusos híbrids. D'aquest, 54 seran articulats de 18 metres de longitud que se sumaran a les 67 unitats que ja circulen per la ciutat, mentre que vuit seran de dos pisos i 12 metres de longitud destinats al Bus Turístic. La resta de vehicles, 14 busos, seran estàndards de gas natural comprimit.