Territori en Dansa celebra el cinquè aniversari amb una exposició

“En moviment” recull els millors moments del cicle de dansa del Centre Cívic Teixonera amb fotografies i il·lustracions de dos joves artistes

Aquest any el certamen Territori en Dansa arriba a la cinquena edició i des de l’equipament que l’organitza, el Centre Cívic Teixonera, ho han volgut celebrar amb una exposició. Com que el cicle se centra en la fusió i en la innovació, han volgut que la mostra també barregés diferents vessants artístiques. Per això han ajuntat les millors imatges que ha fet la fotògrafa Judith Rodríguez amb unes il·lustracions fetes expressament per a l’ocasió del dibuixant Javigaar.

El cicle Territori en Dansa es va posar en marxa l'any 2012 substituint el festival de flamenc que fins aleshores organitzava el Centre Cívic Teixonera. Ara, l'exposició "En moviment" recull els millors moments dels cinc anys d'aquest certamen amb què l'equipament vol mostrar les noves tendències en el món de la dansa al barri.

El festival es caracteritza per innovar i fusionar diferents estils. Per això, la mostra també barreja fotografies amb il·lustracions. Les imatges són obra de la fotògrafa Judith Rodríguez, encarregada de fer el reportatge gràfic de la majoria de les edicions.  Recullen els instants més destacats, però també volen reflectir l'essència del festival. Els dibuixos són de l'il·lustrador Javigaar, que s'ha inspirat en les imatges però també ha volgut deixar-hi el seu toc personal. Expliquen que per a ambdós a estat molt interessant mesclar els seus treballs.