Teixits Pàdua rep el Premi Albert Gonzalez per la seva contribució al comerç de la ciutat

Teixits Pàdua fa més de mig segle que ven roba per a la llar al barri de Sants. Al llarg dels anys, aquest negoci familiar ha hagut de fer molts esforços per mantenir-se viu. La crisi econòmica i les obres de remodelació del Mercat de Sants i els entorns en són només un exemple. En reconeixement de la seva contribució al comerç de la ciutat, l'Ajuntament li ha atorgat el Premi Albert González.

Teixits Pàdua va començar la seva activitat al districte de Sarrià -  Sant Gervasi com a botiga de roba. Als anys 50, però, la segona generació de botiguers va decidir obrir un altre establiment i dedicar-lo a la venda de tèxtil i roba per a la llar. La tercera generació, amb el David darrere del taulell, va donar un nou gir al negoci familiar i el va dirigir cap al món de la decoració de la llar.

El secret d'aquest negoci és saber adaptar-se a les necessitats dels clients a cada moment i conèixer molt bé el producte que es ven. Ara aquesta trajectòria i els esforços que han fet per sobreposar-se a les dificultats provocades per les obres de remodelació del mercat de Sants i seu entorn han tingut un reconeixement. L'Ajuntament ha atorgat a Teixits Pàdua el Premi Albert González per la seva tasca de coneixement del comerç de la ciutat.