Un mural posa color a la façana del Teatre Arnau

Els artistes barcelonins Kram i Cisco KSL han estat els encarregats d'omplir de color la part baixa de la façana del Teatre Arnau aquest diumenge a la tarda. Ho han fet en el marc de l'Arnau Gallery, una iniciativa impulsada per les entitats Difusor i Subagora. El projecte preveu que els murals canviïn de forma periòdica amb la intenció de promoure l'art urbà de la ciutat.

Arnau Gallery és un projecte que vol convertir el mur que tapa la part baixa del Teatre Arnau en una galeria d'art a l'aire lliure. Cada mes convidaran artistes perquè facin una intervenció a l'espai i aquesta vegada ha estat el torn de l'il·lustrador Kram i el tatuador Cisco KSL. En aquest cas han realitzat un mural que recull escenes urbanes de Barcelona representades a través de diversos animals.

Aquesta iniciativa l'impulsen Difusor, organitzadora del festival d'art urbà Open Walls Conference, i Subagora, responsable de l'espai web Street Art Barcelona. Volen donar visibilitat a l'art urbà contemporani i també donar suport a la plataforma Recuperem el Teatre Arnau, que vol reobrir l'equipament al barri.