Taurins i antitaurins es concentren davant La Monumental

Dues manifestacions han coincidit davant La Monumental aquest dijous al vespre, després que el Tribunal Constitucional hagi fet pública l'anul·lació de la prohibició de les curses de braus a Catalunya. Els taurins han defensat "llibertat per a la nostra cultura" i membres antitaurins del PACMA han reclamat l'"abolició" dels toros.

Els simpatitzants del PACMA han estat els primers de fer acte de presència davant l'accés principal de La Monumental i, amb una pancarta del partit, han mostrat la seva disconformitat amb la decisió del Tribunal Constitucional. Mentrestant, uns metres més enllà, simpatitzants de la tauromàquia preparaven una pancarta. Posteriorment, el grup de taurins, més nombrós que els contraris, s'han col·locat davant la manifestació del PACMA i han cridat en favor de la llibertat.

En el moment en què han coincidit les dues concentracions s'ha viscut un moment de certa tensió quan un antitaurí ha cridat "assassins" als concentrats contraris i alguns d'ells l'han fet fora a empentes. Els Mossos d'Esquadra han fet acte de presència a la zona, però no hi han hagut d'intervenir. Finalment els concentrats del PACMA s'han retirat, tot citant-se a una nova concentració aquest divendres al vespre, també davant La Monumental.