Torna l’alta gastronomia a preus assequibles amb el Tast a la Rambla

Del 9 al 12 de juny, el tram final de la Rambla s'omplirà de gastronomia en la tercera edició de Tast a la Rambla, que s'ha presentat aquest dimecres. Hi participaran 50 restaurants que oferiran plats d'alta cuina, després de l’èxit de l’any passat.

Presentada al centre Arts Santa Mònica la tercera edició de Tast a la Rambla que aquest any se celebrarà del 9 al 12 de juny. Un fira gastronòmica on hi haurà una cinquantena dels millors bars, pastisseries i restaurants de Barcelona que oferiran les creacions de xefs i pastissers de renom com Carles Gaig o Nandu Juvany.

De nou el reclam és la combinació d’alta gastronomia a preus raonables: 4 euros la tapa i algunes novetats, com ara un espai dedicat als entrepans i un altre centrat en els dolços.

El Tast a la Rambla sumarà al juny tres anys de vida, curt però intens i plena d'èxits. L'any passat hi van passar més de 500.000 persones, xifra que es preveu superar aquest any. Un any més, l'Arts Santa Mònica s'ha unit al projecte i celebrarà durant el 9, 10, 11 i 12 de juny tallers i demostracions de cuina.