Tapien els quatre pisos desallotjats d’Entença, 151 tot i l’oposició veïnal

Els inquilins del bloc han tractat d’impedir el pas als operaris, que treballen des de primera hora del matí

Els paletes han continuat aquest dijous la feina que ja havien començat dimecres i esperen haver clausurat els quatre pisos desallotjats d'Entença, 151 en poques hores. En arribar, els veïns del bloc han intentat impedir-los l'accés i han trucat a la Guàrdia Urbana perquè comprovés si disposaven dels permisos d'obres.

Al cap de cop han arribat la policia i dos inspectors d'obres de l'Ajuntament de Barcelona. També hi ha fet acte de presència la regidora de la CUP Capgirem Barcelona Eulàlia Reguant. Els operaris argumenten que tenen permisos d'obres menors per als quatre pisos i asseguren que seguiran treballant fins a tapiar per complet els accessos als quatre pisos.

El desallotjament de les famílies que vivien als quatre pisos ocupats de la finca es va produir dimarts al vespre. L'endemà, veïns i activistes van denunciar que l'operació s'havia fet sense tenir una ordre judicial, mentre que la propietat assegurava que havia avisat els Mossos d'Esquadra en detectar intrusos als pisos. L'edifici d'Entença, 151 és un dels blocs de la ciutat on els veïns han denunciat especulació immobiliària.