Tres tapes barcelonines arriben a la final del concurs Tapa de l’Any

Aquest dilluns s'ha fet la semifinal de la Tapa de l'Any a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. De 38 participants, només 12 han passat a la gran final, que se celebrarà l'1 de març a Sitges. Entre els establiments finalistes, tres són de Barcelona: el restaurant Arume, el Firo Tast i el Bar Mantxego.

Aquesta és la segona edició de la Tapa de l'Any, un concurs que premia la millor tapa de Catalunya. Segons els jutges, "una tapa hauria de ser d'una sola queixalada", i no d'un plat sencer, com alguns han presentat.

Aquest dilluns s'ha fet la semifinal del concurs a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm, on 38 establiments han presentat propostes que els jutges han tastat i valorat. D'aquí han sortit els 12 finalistes que s'enfrontaran a la gran final del proper 1 de març, a Sitges. Tres dels seleccionats són establiments barcelonins: el restaurant Arume, el Firo Tast i el Bar Mantxego.