Tanquen per revisió tècnica el funicular i el telefèric

Un servei alternatiu de bus llançadora uneix l’avinguda del Paral·lel amb el Parc de Montjuïc

La revisió anual i obligatòria tanca el funicular i el telefèric durant tres setmanes. Els treballs de supervisió es fan en aquesta època perquè hi ha menys usuaris i es preveu menys afectacions al servei. Un servei per carretera continuarà fent el recorregut entre l'avinguda del Paral·lel, el Parc de Montjuïc i el Castell de Montjuïc. Es preveu que tornin a obrir el dilluns 20 de febrer.

L'aturada és de rutina, es realitza de manera obligatòria cada any i ve marcada per llei. "Es revisen vehicles, motors, sistemes de transport i control, comandaments i sistemes de seguretat, si cal canviar alguna peça és el moment de fer-ho", explica el director del servei de manteniment d'infraestructures del metro, Javier Nadal. Les feines duraran prop de tres setmanes, han començat el 30 de gener i es preveu que s'allarguin fins al 19 de febrer.

Durant aquest temps els usuaris poden fer servir un servei especial d'autobús llançadora que uneix la parada de metro de Paral·lel amb les parades del Parc de Montjuïc i del Castell de Montjuïc. Funcionarà de 7.30 a 20 h els dies feiners i de 9 h a 20 h els caps de setmana. Així mateix també són útils les línies 150 i 55 del bus, que efectuen els trajectes habituals en aquella zona.