Després de més de 30 anys, la Galeria Comercial Numància tancarà dissabte

La Galeria Comercial Numància tancarà aquest dissabte després de més de 30 anys al barri. Tot i que alguns comerciants es traslladen a altres locals del barri, els clients estan disgustats i asseguren que ara els tocarà caminar una mica més per anar a comprar.

Molts botiguers de la Galeria Comercial Numància aprofiten aquests últims dies per acomiadar-se dels clients de tota la vida. Dissabte és l'últim dia que tindran obert i per a alguns representa un canvi d'etapa. "Cuidaré de la meva neta però els primers dies seran durs, tindrem una mica de tristesa", comenta Joaquina Martínez. Ella té una parada on ven bacallà, olives i altres productes d'alimentació a la zona de mercat de la galeria i assegura que durant 18 anys sempre ha estat la primera d'arribar "faci fred o calor".

Altres comerciants han optat per traslladar-se a un local nou però sense marxar del barri. És el cas de la perruqueria Tony Romero, que ja fa dos mesos que adeqüen el nou espai on atendran la seva clientela a partir de la setmana que ve. Tot i això, els veïns de la zona asseguren que trobaran a faltar tenir a prop de casa aquest espai, que concentra establiments molt diversos.

La decisió de tancar s'ha pres després que molts dels comerciants ja s'haguessin jubilat i quedessin buits els locals. A més, la galeria també s'havia anat deteriorant per la falta d'inversions en els últims anys.