L’Ajuntament estudiarà el rescat de tanatoris que opera Mèmora

Un debat a la Comissió de Presidència denota que encara no hi ha consens polític per tirar endavant la funerària municipal

La Comissió de Presidència ha aprovat aquest dimecres una proposició del grup Demòcrata per elaborar un estudi independent que valori el cost i els possibles avantatges econòmics del rescat d'un o més tanatoris de titularitat municipal. L'empresa Mèmora té ara la concessió de tres tanatoris que són de propietat municipal: el de les Corts, el de Collserola i el de Sant Gervasi. La proposta ha tirat endavant amb el suport del govern (BComú i PSC), ERC i el regidor no adscrit i l'abstenció de Cs, PP i la CUP.

El debat a la comissió ha arribat tot just dos mesos després que el govern municipal es veiés obligat a retirar del ple la creació de la nova funerària municipal per falta de suports. De fet, aquest dimecres s'ha constatat que encara no hi ha consens per tirar endavant aquesta empresa municipal, tot i que els grups sí que coincideixen que cal rebaixar els preus dels enterraments.