Suspès de nou el judici contra un subinspector de la Urbana acusat de pornovenjança

La víctima ha al·legat que no es troba en condicions per celebrar la vista, ja que era la parella sentimental del cadàver calcinat trobat prop del Pantà de Foix

El Jutjat Penal 17 de Barcelona ha suspès per quarta vegada el judici contra un subinspector de la Guàrdia Urbana acusat presumptament d'haver difós per correu electrònic una imatge de la seva exparella, també agent de la Urbana, fent un acte sexual. La vista s'havia de celebrar aquest dilluns, 15 de maig, però la titular del jutjat l'ha ajornat per al 26 d'octubre.

Aquest ajornament l'ha sol·licitat l'advocat de l'acusació. Esgrimeix que la víctima no es troba en les condicions idònies per celebrar el judici, ja que era la parella d'un altre agent de la Guàrdia Urbana, que es va trobar calcinat en el maleter d'un vehicle prop del Pantà de Foix divendres passat.

Aquesta és la quarta vegada que se suspèn el judici contra un subinspector de la Guàrdia Urbana, que s'enfronta a tres anys de presó per un delicte contra la intimitat per descobriment i revelació de secrets. La darrera vegada es va ajornar perquè la fiscalia va sol·licitar que s'hi introduís com a pena alternativa el delicte contra la integritat moral, que comporta dos anys de presó.