El Grup Laboral d’Acció Social de Sant Antoni dóna suport psicològic per buscar feina

El Grup Laboral d’Acció Social de Sant Antoni (GLAS) s’ha posat en marxa per donar suport a les persones que busquen feina o necessiten millorar la situació laboral. El grup va sorgir a partir d’un projecte impulsat pel psiquiatre Josep Moya, que investigava l'impacte de la crisi sobre el malestar psíquic de la població.

La cinquantena de membres que ja formen part del Grup Laboral d’Acció Social de Sant Antoni es reuneixen cada dimarts i dijous al local de l’Associació de Veïns. Fan moltes activitats al barri per donar-se a conèixer i aconseguir així fer-se visibles amb l’objectiu de promoure ofertes de treball en l’entorn del barri.

El grup s’ha creat en coordinació amb els serveis i entitats del barri per donar suport a les persones que busquen feina o bé, per a aquelles que necessiten millorar la situació laboral. A més, també donen un suport personal a aquells que es troben en aquesta situació, i pensen conjuntament en possibles sortides i alternatives per aconseguir millorar en l’àmbit laboral.