La plataforma Stop Pujades Transport reprendrà les mobilitzacions

Stop Pujades Transport ha anunciat que a partir del mes d'octubre tornaran les protestes pel preu del transport públic, unes accions que acabaran el mes de desembre amb una manifestació. El 8 d'octubre el col·lectiu farà la primera acció davant de la seu de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

La plataforma Stop Pujades Transport torna a l'activitat. Després de quatre mesos i mig de protestes per tal que el govern municipal i l'Autoritat del Transport Metropolità rectifiquessin l'augment de tarifes i mantinguessin els preus de 2013, torna a estar en peu de guerra.

Una seixantena de persones s'han reunit en assemblea, al vestíbul de l'estació de la Sagrera, per tal de fixar un calendari fins al mes de desembre que estableixi les accions reivindicatives que duran a terme i que acabaran l'any amb una mobilització el mes de desembre.

La primera manifestració ja l'han programat per al 8 d'octubre davant la seu de l'ATM.

Entre altres coses, Stop Pujades Transport vol aconseguir una auditoria de l'Autoritat del Transport Metropolità per poder determinar com s'han generat els 500 milions d'euros de deute que acumula l'entitat. També faran un seguiment ampli de la nova targeta T-Mobilitat.