Sílvia Pérez Cruz, vestida de nit, al Liceu

La cantant empordanesa omple el Liceu en la presentació de ‘Vestida de nit’, disc editat la setmana passada.

La veu de Sílvia Pérez Cruz ha tornat a enamorar els seus seguidors aquest dimecres a la nit al Liceu, on fa uns anys ja va presentar ’11 de novembre’. Després d’uns mesos sense actuar, la cantant ha interpretat, amb un quintet de corda, gairebé totes les cançons del nou ‘Vestida de nit’, títol d’una havanera que van compondre els seus pares quan era una nena.

La cantant Sílvia Pérez Cruz ha actuat al Liceu, on havia esgotat entrades fa temps, en el marc del Suite Festival. Hi ha presentat el disc que ella considera el més arriscat dels que ha fet: 'Vestida de nit'. Un disc amb algun tema propi i d'altres  d'aliens que han estat habituals del seu repertori. L'ha presentat amb la mateixa formació amb la qual va enregistrar-lo -com si fos en directe i en molt poc temps- , un quintet de corda format per Juan Antonio Pich (violoncel), Miquel A. Cordero (contrabaix), Anna Aldomà (viola), Carlos Montfort i Elena Roy (violins).

En un concert de dues hores ha repassat gairebé tot el disc, ha cantat alguna peça inèdita en ella ('Cinco farolas', Estrella') i algunes de la banda sonora de la pel·lícula 'Cerca de tu casa', com 'Ai, ai, ai' o 'No hay tanto pan'. Aquesta darrera, molt ovacionada, tal com va passar quan la va interpretar a la cerimònia dels Premis Goya fa uns mesos.