Shakespeare torna al Parc de l’Estació del Nord

Per novè any consecutiu, la companyia Pàrquing Shakespeare fa funcions gratuïtes al parc

El Parc de l'Estació del Nord és, per novè any consecutiu, un escenari de teatre a l'abast de tothom. La companyia Pàrquing Shakespeare s'instal·la cada juliol al parc per oferir versions reduïdes i populars de les comèdies de Shakespeare. Les han representat gairebé totes... Enguany és el torn de la primera que va escriure el bard: 'Els dos cavallers de Verona'.

Seguint la tradició britànica d'oferir teatre als parcs, va néixer fa nou anys Pàrquing Shakespeare, una companyia que apropa al públic l'obra del geni de Stratford-upon-Avon. Han representat gairebé totes les seves comèdies, sempre en versions contemporànies i escurçades, pensant en la comoditat del públic que s'asseu al pedrís del parc. No hi ha ni escenografia ni equips  d'il·luminació o so.

La companyia té cada any un director convidat diferent. Enguany és Jordi Centelles, a qui s'ha encarregat la direcció d''Els dos cavallers de Verona', una de les primeres obres que va escriure Shakespeare. Una comèdia d'embolics amorosos a la qual el director ha donat un to de comèdia a la italiana.