Una setmana per conscienciar sobre el medi ambient a Can Deu

El centre cívic organitza durant la Setmana del Medi Ambient una quinzena d’activitats lúdiques

Durant la Setmana del Medi Ambient, al centre cívic de Can Deu s'organitzen sortides, tallers, exposicions i una festa per a tota la família a la plaça de la Concòrdia. En total, són una quinzena d'activitats entre el 2 i el 12 de juny per conscienciar els veïns de la importància del respecte envers la nostra natura.

El taller per aprendre a utilitzar la tècnica del croma -utilitzat pels meteoròlegs de la televisió- és la primera de les activitats que es fan al centre cívic de Can Deu en motiu de la Setmana del Medi Ambient. Aquests dies al centre també es pot veure l'exposició artística "Material sensible", que reutilitza objectes en desús a través de la tècnica del gravat, i la mostra de decoració amb materials reciclats de l'Atelier Aiiko.

Durant aquests 10 dies, s'han organitzat sortides i visites al barri i en altres espais, una jornada d'activitats familiars a la plaça de la Concòrdia i una festa per presentar l'hort comunitari que hi ha al terrat del centre cívic. En total, seran una quinzena d’activitats que pretenen sensibilitzar de manera lúdica sobre la importància de cuidar el medi ambient.