Serielizados, festival per a addictes a les sèries de TV

Durant tres dies, el CCCB i altres espais de la ciutat acullen projeccions, xerrades i activitats relacionades amb sèries de culte, com ‘Twin Peaks’, ‘Gomorra’ o ‘Fargo’

La quarta edició del Serielizados Fest, festival de ficció televisiva, amplia l'aforament canviant la seu principal, que ara serà el CCCB. Destaquen les estrenes a Espanya de la tercera temporada de la sèrie ‘Fargo’ o de la noruega ‘Valkyrien'. Entre els convidats, els guionistes de ‘Gomorra’ o ‘The young pope’.

El Serielizados Fest ha escalfat motors, en la jornada preinaugural a la sala Hiroshima, amb un homenatge a la mítica sèrie de David Lynch 'Twin Peaks' (de la qual el mes que ve es presenta una nova temporada al Festival de Canes). En la sessió inaugural es projecta,  d’estrena, un capítol de la tercera temporada de ‘Fargo’. Però enguany el certamen té accent italià. Hi són convidats a parlar dos guionistes de la sèrie ‘Gomorra’, adaptació del treball periodístic de Roberto Saviano. També els de ‘The young pope’, amb direcció de Paolo Sorrentino, que està a punt d’estrenar segona temporada. En la selecció del Serielizados Fest hi ha també espai per al fenomen de les websèries.

El Serielizados té lloc entre el 20 i el 22 d'abril al CCCB, la sala Hiroshima, els Cinemes Girona i la Fàbrica Moritz.