Seat obrirà un espai multidisciplinar a les antigues oficines del Deutsche Bank

Les instal·lacions obriran a finals del 2018 i l’automobilística vol que s’integrin en “l’agenda cultural de la ciutat”

L'empresa automobilística Seat ha anunciat que obrirà un espai multidisciplinar al passeig de Gràcia, número 109, on havia les antigues oficines del Deutsche Bank. Tindrà una zona gastronòmica, una de cotreball i una altra que acollirà espais culturals. L'objectiu de Seat és que l'espai es converteixi en "un referent de la vida" de Barcelona, tot donant una "experiència de marca innovadora" als qui hi entrin. La previsió és que les instal·lacions obrin a finals del 2018.

Després que la propietària de la torre del Deutsche Bank decidís fer-hi apartaments en rebre la negativa del govern municipal per posar-hi un hotel, l'edifici situat a l'encreuament del passeig de Gràcia amb l'avinguda Diagonal ja té un futur assegurat. Abans que acabi el 2018, Seat ocuparà 2.600 metres quadrats distribuïts en quatre plantes per crear la seva seu a Barcelona, tot i que el president de la companyia, Luca di Meo, ha dit que també tindrà una "clara vocació internacional".

La voluntat de la marca és "reunir les noves tendències i el talent" de la ciutat en un espai "àgora" (que acollirà actes culturals), un de gastronòmic i un darrer de cotreball. En paral·lel, Seat també aprofitarà la seu per oferir una "experiència de marca innovadora", en què els visitants podran conèixer les darreres novetats automobilístiques de la casa.