Samarretes per a una causa solidària

Esportistes com Luis Suárez, Cristiano Ronaldo o Marc Márquez col·laboren en la iniciativa

Esportistes d'elit com Luis Suárez, Cristiano Ronaldo, Marc Gasol o Marc Márquez han decidit col·laborar en una iniciativa solidària de lluita contra el càncer infantil. A través de la pàgina web elequipoinvencible.org, es poden fer donacions per a la construcció del Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Déu i tothom que doni diners entrarà en el sorteig d'una de les samarretes que han signat els esportistes.

Sortejar samarretes signades per Luis Suárez, Sergio Ramos, Marc Márquez o Marc Gasol és un magnífic reclam per a un objectiu millor. Recaptar diners per a la construcció del Pediatric Cancer Center de l'Hospital de Sant Joan de Déu, destinat a la lluita contra el càncer infantil. La iniciativa neix d'un grup d'amics lligats als valors de l'esport i la solidaritat. Un cas de càncer infantil els ha tocat de ben a prop i han decidit fer-hi alguna cosa.

Han creat un web, elequipoinvencible.org, per fer les donacions i entrar en el sorteig de les samarretes d'esportistes d'elit. La resposta que han tingut per part dels esportistes ha estat extraordinària. Hi ha autèntiques joies, com una samarreta de José Manuel Calderón quan jugava als Lakers, un banyador d'Ona Carbonell o un guant de l'excampió del món de Fórmula 1, Niki Lauda. Es pot col·laborar en la iniciativa fins el dimecres 26 de juliol.