Salvem les Pensions es concentra a la plaça de Sant Jaume en contra de les pensions privades

Una cinquantena de persones de les assemblees de Salvem les Pensions s'han concentrat a la plaça de Sant Jaume aquest dijous per donar a conèixer la seva campanya de denúncia en contra de la privatització de les pensions i l'estafa que, diuen, suposen les mal anomenades "pensions privades". La concentració ha acabat amb la irrupció en una oficina de La Caixa.

Tanmateix, les assemblees de Salvem les Pensions també volen recordar que les pensions públiques són un dret adquirit i guanyat i que no es tracta de cap ajuda que concedeixi l'Estat, ni un bé amb el qual es pugui especular i fer negoci. Volen, també, denunciar públicament quins són els motius i els continguts reals que s'amaguen sota els plans de pensions privats.

Segons les assemblees de Salvem les Pensions, cal sortir del fatalisme actual vers el futur de les pensions públiques, una lectura, diuen, especialment promoguda per les esferes de poder i els sectors financers. Per contrarestar aquesta visió negativa i alhora mercantilitsa de les pensions, des d'aquestes plataformes volen fer arribar el seu missatge a l'opinió pública, ja que creuen que els afectats principals per aquesta tendència seran els joves i els treballadors actuals.