Els robots protagonitzen el 30è Saló del Còmic

El Saló del Còmic ha obert portes per 30è any consecutiu al recinte firal de Montjuïc. S'han programat exposicions i activitats de tot tipus fins al 6 de maig. A més, el saló ha batut el rècord d'expositors, n'hi ha 150, i l'organització espera arribar als 100.000 visitants. Els protagonistes d'aquest any són els robots i el país convidat, la Xina.

El món de la robòtica i la seva relació amb els còmics és un dels plats forts d'enguany. L'exposició "Robots en la seva tinta" permet als visitants interactuar amb androides. La Universitat Politècnica de Catalunya ha col·laborat amb el saló per a aquesta mostra.

També s'hi pot trobar una exposició antològica de Little Nemo, un personatge de Winsor McCay. Spiderman també serà un dels noms destacats del certamen. Enguany celebra el 50è aniversari i se li dedicarà una mostra.

Els visitants es podran acostar a la història dels còmics de la Xina, país convidat a l'edició d'enguany. S'hi projectaran obres d'autors xinesos i s'hi podran consultar llibres, revistes i e-books.

El Saló del Còmic vol compartir el 30è aniversari. Per això, tots els nascuts el 1982 tindran l'entrada gratuïta.