La fira cannàbica més important del món, a Cornellà

Aquest cap de setmana a Spannabis, la fira cannàbica més important del món, s'han presentat des dels avenços tecnològics més capdavanters pel que fa al cultiu fins als tractaments medicinals més nous basats en aquesta planta. Després de tres dies, la fira ha rebut 34.000 visitants, un miler més que l'any passat.

Visitants d'arreu també experts en la matèria han viatjat aquests dies a Catalunya per exposar i materialitzar tots els avenços i els esforços portats a terme durant els darrers anys pel que fa al cànem. Mig miler d'empreses exposen durant tres dies les últimes novetats del sector.

Sobre la taula, el debat de sempre: la regulació de la marihuana des d'una perspectiva local però també internacional. Segons la Federació d'Associacions Cannàbiques reguladores de Catalunya, "socialment la producció i el consum estan molt acceptats, però la llei no acompanya a les necessitats de la societat".

En aquesta edició, la novetat han estat les World Cannabis Conferences que s'han celebrat divendres i dissabte. Unes xerrades específiques que s'han dividit per blocs temàtics, però tots amb un mateix objectiu de rerefons: aprofundir en les diferents dimensions del cànem i la seva evolució.