Robert de Niro obrirà un hotel a la Torre Catalunya

L’arquitecte i dissenyador David Rockwell transformarà l’edifici en un espai de luxe i amb projecció internacional

El grup Nobu Hospitality, propietat de l'actor estatunidenc Robert de Niro, el xef Nobu Matsuhisa i el productor Meir Teper, obrirà el seu primer hotel a Barcelona a finals del 2018. Serà a l'edifici Torre Catalunya, situat davant de l'estació de Sants, que es reformarà íntegrament després d'una inversió milionària. La companyia Selenta Group mantindrà la propietat de l'edifici i la gestió de l'establiment serà compartida amb el grup americà.

El Gran Hotel Torre Catalunya, de 23 plantes, es convertirà a finals del 2018 en el Nobu Hotel Barcelona, un establiment amb 250 habitacions i suites que té l'objectiu d'oferir una "oferta gastronòmica d'alt nivell". El restaurant Nobu, amb vistes de 360 graus a la ciutat, se situarà a la planta superior de l'immoble (on hi ha actualment el restaurant Visual).

Segons el comunicat de l'empresa Selenta Group, l'aliança amb el grup de Robert de Niro "enforteix l'expansió de les dues companyies i reforça la imatge internacional de la capital catalana".  Es tracta del quart hotel de la companyia americana Nobu Hospitality a Europa i el 13è  de tot el món.