Roben de l’interior d’un vehicle 18.700 euros en efectiu i diversos objectes de valor

Agents no uniformats del grup de platges de la Guàrdia Urbana van detenir tres persones “in fraganti” a la platja de la Nova Icària

La Guàrdia Urbana ha detingut tres persones després de robar diners i objectes valorats en 25.000 euros en un vehicle que estava aparcat a la platja de la Nova Icària. Els fets van passar aquest dijous, 13 de juliol, quan uns agents no uniformats que estaven patrullant a la zona van sospitar de tres persones perquè tenien una actitud controladora del que estava passant el seu voltant. Els agents van veure que de cop un dels individus va fer un senyal als altres dos, que es van dirigir de cop a un vehicle de gamma alta, de què van extreure tot el que hi havia dins.

Tot el material que van extreure, que està valorat en 25.000 euros, va ser traslladat a una altra furgoneta amb la qual pretenien fugir. Però veient els fets, la patrulla va decidir actuar per comprovar si efectivament es tractava d'un robatori. Els agents van identificar els tres individus, que van reconèixer els fets. Els tres detinguts estan acusats d'un delicte de robatori amb força.

Gràcies a l'actuació dels agents, la víctima va poder recuperar totes les pertinences que li havien robat. Entre aquestes hi havia una caixa metàl·lica amb 18.700 euros en bitllets de 500 euros, una motxilla amb un ordinador portàtil o un collaret d'or amb una creu, valorat en 950 euros. També es va trobar a l'interior del vehicle una carpeta amb documentació, roba de marca, telèfons mòbils, un GPS i documentació a nom de la víctima.

Un dels tres detinguts portava un inhibidor copiador de freqüències per tal d'obrir el vehicle, per això no hi havia cap vidre trencat ni les portes estaven forçades.