‘Rius de tinta’, el nou programa de literatura de betevé

L’espai televisiu s’estrena aquest dilluns a les 22.10 h i a la ràdio a partir de les 23 h

El programa, televisiu i radiofònic, permetrà descobrir la ciutat acompanyats d'escriptors i lectors barcelonins. El periodista David Guzman passejarà amb novel·listes per diferents racons de Barcelona, els més coneguts i els barris més perifèrics. El projecte multiplataforma vol retratar tot el que envolta la narrativa barcelonina, per això també inclourà diverses visites a les biblioteques de la ciutat.

Per palpar el que s'explica als llibres, el programa conversarà amb diferents personatges a peu de carrer. Els primers convidats del nou espai cultural de betevé seran Óscar Andreu i Najat El Hachmi. Els escriptors i els seus llibres són, òbviament, protagonistes de 'Rius de tinta', però també ho seran els lectors, que tindran un paper destacat al programa.

'Rius de tinta' vol captar escenes quotidianes, emocions i persones a través de les pàgines dels llibres. A través del programa també es descobriran els racons més literaris de la ciutat, les biblioteques. La nova proposta de betevé es podrà veure a la televisió cada dilluns a les 22.10 h i més tard, a partir de les 23 h, a l'espai radiofònic del programa.