La CUP avisa els comuns que un govern d’esquerres només és possible fora d’Espanya

El candidat anticapitalista ha acusat Podem de sustentar, amb la seva equidistància, un estat demofòbic

La CUP manté els missatges a Catalunya en Comú - Podem perquè se sumi al bloc republicà i, aquest dimecres, des de Vilanova i la Geltrú, ha dit als comuns que un govern d'esquerres només és possible fora de l'Estat espanyol. Segons el candidat Carles Riera, l'Estatut i la Constitució no només són una presó de pobles, també ho són dels drets socials, civils i democràtics.

El candidat anticapitalista també ha llançat un dard per a Podem, a qui ha etzibat que amb la seva equidistància, contribueix a donar suport a un estat demofòbic i neofranquista juntament amb la Falange de  PP, PSOE i Cs. Riera no ha estalviat missatges als partits que parlen de diàleg i bilateralitat i ha insistit que aquest és un camí d'anada i de tornada "perquè ja sabem quina serà la resposta". Finalment ha conclòs que a partir del 22 de desembre "malgrat feixistes, franquistes, autonomistes i equidistants, farem que aquesta república avanci".

Arrufat demana "fer murs de vots contra psicòpates"

L'exdiputat cupaire Quim Arrufat ha criticat durament l'Estat espanyol i ha advertit que l'actual procés electoral no té cap garantia democràtica. Per combatre-ho, Arrufat crida a desbordar en vots les eleccions i ha recordat que "si l'1-O el va guanyar la gent fent murs humans contra psicòpates, el 21-D el guanyarem fent murs de vots contra psicòpates".