Retencions quilomètriques a la C-58 per un autocar incendiat

L'incendi d'un autocar a la C-58, a 500 metres del Nus de la Trinitat, ha provocat aquest matí retencions de fins a 12 km per entrar a Barcelona. La circulació ha trigat hores a normalitzar-se, perquè dos dels carrils han estat tallats fins al migdia. No ha estat fàcil retirar un vehicle tan gran i tornar a deixar la calçada a punt.

L'autocar s'ha incendiat per causes que encara es desconeixen, en cap cas a causa d'un accident. Els Bombers han apagat el foc, que no ha provocat ferits entre els 66 ocupants del vehicle, i han apartat l'autocar cap a un costat de la carretera. Tot i que la primera grua que ha arribat no ha pogut amb l'autocar, cap al migdia el vehicle ja havia estat retirat. Deixar a punt la calçada per tornar a circular per tots els carrils ha costat encara unes hores més, així que la circulació no s'ha normalitzat fins a primera hora de la tarda.

Les retencions a l'entrada de Barcelona han estat quilomètriques. En concret, s'ha arribat fins als 12 quilòmetres de cua, des del Nus de la Trinitat fins a Badia del Vallès. L'accident també ha afectat la circulació a la C-17 i la C-33, on hi havia circulació lenta.

L'autocar l'ocupaven un grup de 66 viatgers francesos que anaven cap a l'aeroport, on havien d'afagar un vol cap a Irlanda, on tenen previst jugar un partit de rugby. Cap d'ells ha resultat ferit. La imatge, que correspon al moment de l'incendi, ens l'ha enviat Montse Carrasco.