Resoltes les incidències que han afectat aquest dimecres al matí les línies R3, R4 i R8 de Rodalies

Una avaria a les instal·lacions de Castellbisbal ha causat retards de mitja hora a l'R4 i l'R8 des de les sis fins a les nou del matí d'aquest dimecres. També s'ha solucionat el tall elèctric que ha obligat a interrompre la circulació a l'R3 entre Parets del Vallès i Granollers-Canovelles. Tot i que els trens ja circulen, s'hi acumulen retards.

Una tall en el subministrament elèctric aquest matí ha obligat a suspendre la circulació de trens a la línia 3 de Rodalies entre les estacions de Parets del Vallès i de Granollers-Canovelles. La incidència s'ha resolt poc després de les nou del matí, però un cop s'ha restablert la circulació dels trens, encara s'han mantingut els retards una bona estona. Renfe ha recomanat als usuaris la utilització de la línia R2 com a transport alternatiu mentre ha durat el problema.

La segona incidència del matí ha afectat les instal·lacions de Castellbisbal, al Vallès Occidental, i ha causat retards de mitja hora a la línia R4 (Sant Vicenç de Calders - Manresa) i l'R8 (Martorell - Granollers Centre). Els trens se n'han vist afectats durant tres hores, entre les sis i les nou del matí, i encara s'han acumulat els retards durants bona part del matí.