La zona de banys del Fòrum no estarà a punt abans del setembre

Les obres per arreglar els desperfectes que va ocasionar el temporal de mar del gener han començat aquest juliol

Aquest mes han començat els treballs per reparar els desperfectes ocasionats a la zona de banys del Fòrum durant el temporal marítim de finals del gener passat. Les obres, que s'allargaran durant un mes i mig, serviran per renovar-ne el paviment malmès. Els veïns de la zona i els usuaris lamenten que la remodelació no s'hagi completat abans de l'estiu.

A finals de gener el litoral barceloní va viure el temporal de mar més fort dels últims deu anys, i les conseqüències encara es noten a la zona del Fòrum. Sis mesos després, els desperfectes -que van malmetre sobretot el paviment- no s'han arreglat.

Les obres de reparació han començat aquest juliol i es completaran d'aquí a un mes i mig. Per tant, la zona de bany no estarà a punt abans de la Mercè. No obstant això, des de l'Ajuntament asseguren que l'espai anirà reobrint de manera progressiva a mesura que es vagin acabant els trams de paviment de fusta.

Actualment només es pot accedir a un punt del solàrium on encara queda part del paviment. Els veïns de la zona i els pocs usuaris que hi hem trobat lamenten que l'espai estigui tancat i que les obres de reparació hagin començat a l'estiu.