Reobre el tram de l’L3 del metro tallat per obres

S’ha restablert el servei entre les estacions de la Vall d’Hebron i Canyelles

La línia verda ja funciona amb normalitat d'extrem a extrem. Aquest dimarts s'ha reobert el tram entre la Vall d'Hebron i Canyelles, que estava tancat des del 29 de juliol per a uns treballs de millora de la via. Les obres tindran una segona fase a partir de dimarts vinent, que obligaran a tancar el tram entre Lesseps i la Vall d'Hebron.

Segons ha informat TMB, la suspensió del servei durant 17 dies ha permès fer obres per substituir dos aparells de via, que milloraran l'accés a la zona nord del taller de Sant Genís. El mateix projecte suposarà un tall a partir de la setmana vinent. Entre el 22 d'agost i el 3 de setembre -ambdós inclosos- es tancarà el tram comprès entre Lesseps i la Vall d'Hebron de 2,5 quilòmetres de longitud.

En aquest cas, també s'habilitarà un servei especial d'autobusos, que funcionarà amb el mateix horari del metro i una capacitat equivalent. Per arribar a l'estació de la Vall d'Hebron es podrà utilitzar la Línia 5 del metro. A la zona de Vallcarca i els Penitents també hi arriben les línies regulars d'autobús V15 i 27.

Entre les dues fases, les obres duraran 30 dies i tenen un pressupost de 2,7 milions d'euros.