Reclamen millores en el serveis de les platges per a les persones discapacitades

Demanen més vestidors, cadires i grues elevadores, i que s’ampliï l’horari del personal

L'Assemblea Diversitat Funcional de Barcelona considera insuficients els serveis per a persones discapacitades que actualment hi ha a tres platges barcelonines: la de la Barceloneta, la Nova Icària i el Fòrum. Asseguren que s'hauria d'ampliar l'horari del personal que els ajuda i que hi hauria d'haver més vestidors, cadires i grues elevadores perquè no es formin cues.

Membres de l'Assemblea Diversitat Funcional de Barcelona s'han reunit aquest dimarts amb responsables de Parcs i Jardins per reclamar millores en el servei de suport per aquest col·lectiu de les platges barcelonines.

Han reclamat, entre altres coses, que s'ampliï l'horari dels treballadors que els ajuden, que actualment és d'11 a 14 h a les platges de la Barceloneta i la zona de banys del Fòrum, i d'11 a 14 h i de 16 a 19 h, a la de la Nova Icària. Un horari que consideren massa curt i que no els permet gaudir de les platges en horaris en què la calor no és tan intensa.

També asseguren que hi manquen serveis com ara cadires, vestidors i grues elevadores i això fa que es formin cues en aquestes tres platges. Demanen, per tant, que se n'instal·lin més.

També es queixen que, durant l'estiu, la zona de banys del Fòrum queda inhabilitada sovint a causa de la celebració de grans esdeveniments al Parc del Fòrum com, per exemple, el festival Cruïlla o el DGTL.