Els punts de llibre de betevé, els més buscats a la XIX Trobada de Col·leccionisme

Fa 19 anys que s’organitza aquesta Trobada de Col·leccionisme de Punts de Llibre, aquesta vegada dedicada a la diada de Sant Jordi

Una cinquantena de col·leccionistes de punts de llibre de tot Catalunya s'han reunit aquest dissabte al Centre Cívic Teixonera. Cadascú portava algunes mostres de la seva col·lecció, ja fos per intercanviar amb els seus companys o bé per vendre i comprar-ne de nous.

Aquesta nova trobada estava dedicada a la diada de Sant Jordi, i hi han tingut un protagonisme especial els punts de llibre que va regalar betevé durant aquell dia. Entre els col·leccionistes van molt buscats. La gent en vol aconseguir la col·lecció completa, formada per un total de 73 punts de llibres, cada un dedicat a un barri de la ciutat. L'altre punt de llibre estrella ha estat el que s'ha fet especialment per aquesta trobada, amb una imatge de Sant Jordi matant el drac.  Aquest últim té una tirada limitada de 500 unitats.

La trobada, organitzada per l'Associació Catalana de Col·leccionisme, El Troc i la Bruixa del Punt, ha servit per intercanviar material entre col·leccionistes. Alguns han aconseguit aquell punt que fa anys que buscaven, mentre altres en continuaran cercant. Els organitzadors defensen el paper del punt de llibre en aquesta societat moderna, asseguren que és la manera de demostrar respecte cap als llibres. Al seu entendre, gràcies als punts de llibre, aquests no es fan malbé quan s'ha de marcar la pàgina de lectura en què ens hem quedat.