“Ha estat un clam per la pau”

Carles Puigdemont i Ada Colau destaquen que malgrat les discrepàncies polítiques tothom s’ha unit per la pau

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l'alcaldessa, Ada Colau, han destacat el clam unitari per la pau que s'ha sentit en la manifestació contra el terrorisme d'aquest dissabte al centre de la ciutat. En una entrevista al programa especial 'betevé directe', tots dos han reconegut que hi ha molta feina a fer en matèria social a Catalunya.

Colau ha dit que no només s'ha de parlar de diversitat sinó que també cal aconseguir que "tothom tingui veu". En aquest sentit, el president Puigdemont ha reconegut que s'ha de consolidar un model de societat "de pau i de convivència" per no posar-lo en risc. En aquest sentit, també s'ha referit a les pancartes contra la venda d'armes que s'han vist a la manifestació i ha dit que són una prova del compromís amb la pau que vol la societat.

Un dels moments polèmics de la marxa ha estat la xiulada als membres del Govern espanyol i al rei, Felip VI. Sobre això, Puigdemont ha defensat la llibertat d'expressió de la gent i ha explicat que tant ell com l'alcaldessa han participat en actes on els han aplaudit i xiulat. En la mateixa línia, Ada Colau ha dit que en una manifestació "és lògic que sorgeixin opinions de tot tipus".