Desenes de persones protesten contra la promotora d’habitatges Elix

Fem Sant Antoni i el Sindicat de Llogaters demanen a l’empresa que aturi el desnonament d’un pis al barri de Sant Antoni

La plataforma Fem Sant Antoni ha convocat una protesta a les portes d'Elix, una empresa que compra, rehabilita i ven habitatges a la ciutat. Desenes de persones s'han concentrat davant de la promotora perquè l'acusen d'especulació immobiliària i han demanat aturar el desnonament d'un pis situat al número 1-3 del carrer del Parlament, un edifici que és propietat d'Elix. L'acció ha comptat amb el suport del Sindicat de Llogaters nou .

Vladimir Olivella, membre de Fem Sant Antoni, explica que cal continuar fent tasques de "conscienciació", però que també és moment de "començar a assenyalar els culpables" de fer fora els veïns dels barris de la ciutat. "Les administracions s'han de posar les piles i decidir si estan al costat dels veïns o, en canvi, dels especuladors", afegeix.


Un grup de persones que participaven en la protesta s'han desplaçat després fins al carrer d'Aragó, 477, per donar suport a l'acció de la PAH, que ha ocupat sis pisos per reallotjar 12 persones desnonades anteriorment dels seus habitatges, en altres zones de la ciutat.