Uns 70 veïns antisuperilla es tornen a manifestar mentre no reben resposta de l’Ajuntament

Una setantena de veïns del Poblenou que no veuen bé el projecte de la superilla s'han tornat a manifestar a trenc d'alba. A les 7.30 h han tallat el trànsit al carrer de Tànger amb Llacuna durant uns 10 minuts. Després han anat fins al trencall de Tànger amb el carrer de Roc Boronat, on cap a les 8 h s'ha acabat la protesta. Els manifestants han cridat lemes com "Volem decidir!" i "No som ciutadans de segona!".

Com la setmana passada, la convocatòria l'ha tornat a fer la Plataforma d'Afectats per la Superilla del Poblenou, que vol aconseguir que l'Ajuntament rectifiqui el projecte. El portaveu de l'entitat, Jordi Campins, lamenta que malgrat que la setmana passada ja es van manifestar dos dies i que van lliurar a l'Ajuntament una carta amb les seves demandes, "hem tingut resposta zero. Ni tan sols ens han dit que han rebut la carta".

Campins recorda que les seves principals reivindicacions són "la restitució de la circulació lineal, sense bucles, i recuperar el sentit de circulació de l'eix Pere IV-Almogàvers, que facilitaria la circulació dels busos". A més d'aquestes demandes, la Plataforma també reclama que es facin les reformes pendents al barri des de fa temps, com la urbanització de la plaça de Dolors Piera.

Aquest dijous 26, a les set de la tarda, la Plataforma es tornarà a manifestar en contra de la superilla. En aquest cas serà a la cantonada del carrer de Pallars amb el de Badajoz. A partir de llavors, estudien fer altres mobilitzacions que no incloguin talls de trànsit.