El Centre Cívic Trias i Peitx obre els tallers durant una setmana per una bona causa

El Centre Cívic Josep Maria Trias i Peitx celebra la primera Setmana dels Tastets Solidaris, que permetrà als usuaris provar alguns tallers dels que es faran el proper trimestre. Per participar-hi cal fer una aportació de dos euros, que es donaran a l'Associació Discapacitat Visual Catalunya.

Els usuaris del Centre Cívic Josep Maria Trias i Peitx feia temps que demanaven poder provar els tallers del centre abans d'incriure-s'hi per tot un trimestre. Per donar-los resposta s'ha organitzat la primera Setmana dels Tastets Solidaris, que permetrà provar alguns tallers, però a més també servirà per fer una aportació solidària i donar a conèixer una entitat del barri. “Volíem donar-li una volta, que no només fos entrar gratuïtament a una classe", comenta Ana Almirall, que és la coordinadora de tallers del Centre Cívic Josep Maria Trias i Peitx.

Així doncs, per insrcriure's als tallers cal fer una aportació de dos euros, que s'entregarà íntegrament a l'Associació Discapacitat Visual Catalunya. Per ells, també és una oportunitat per donar-se a conèixer al barri i explicar que a l'entitat hi pot participar tothom, ja sigui fent de voluntari, o bé en els tallers i les activitats que organitzen per a persones que tinguin alguna discapacitat visual.

A més, durant la Setmana dels Tastets Solidaris, l'Associació Discapacitat Visual Catalunya també oferirà la xerrada "Canvi de xip", per reflexionar sobre la percepció que es té de les persones amb discapacitat visual; un taller de mobilitat per posar-se a la pell de les persones cegues que caminen amb bastó; i un altre taller d'introducció a la lectura i l'escriptura amb braille.