Intimisme musical en el primer concert de Sarah Kramer a Barcelona

La guitarrista, trompetista i cantant Sara Kramer ha arribat per primera vegada a Barcelona en un concert de format íntim a l'Artte de Barcelona, un restaurant i espai artístic inspirat en les cases de te asiàtiques.

En aquest concert presentació del seu nou àlbum, 'Matter of time', l'artista californiana ha comptat amb l'acompanyament d'en Juanma, guitarrista de Blueroomess, un grup barceloní de folk, rock i blues. Aquesta ha estat la primera actuació de Kramer a una sala barcelonina, l'Artte, un espai que fusiona menjar, te i art inspirant-se en els salons de te asiàtics.

L'artista va començar a tocar la trompeta amb nou anys i amb 16 va començar a escriure les seves cançons, acompanyada de la guitarra. D'altra banda, va passar vuit anys a Nova Orleans descobrint i perfeccionant diferents gèneres musicals com el blues, jazz, reggae o rock alternatiu, entre d'altres.

Sarah Kramer va publicar 'Home', el seu àlbum debut, l'any 2013 i enguany ha fet una parada a Barcelona per presentar el seu nou treball, 'Matter of time'. A banda del seu concert a Artte, la cantant en farà dos més a la ciutat Barcelona: el 30 de desembre a Craft Barcelona i el 4 de gener tocarà la trompeta amb Blueroomess a l'Alfa Bar.