La Pastisseria Canal de Barcelona elabora el millor croissant artesà de mantega

Toni Vera, de la Pastisseria Canal de Barcelona, ha guanyat el premi al millor croissant artesà de mantega d'enguany. Una quarantena de pastissers s'han disputat aquest títol, que ha arribat a la novena edició aquest dimarts. El jurat n'ha valorat, sobretot, el gust però també altres aspectes com el fullat i el color. Tots aquells que vulgueu tastar els croissants ho podreu fer en una de les dues pastisseries Canal, situades a Calvet, 15, i Muntaner, 566, a Barcelona.

De les nou edicions que s'han realitzat del Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya, Toni Vera se n'ha presentat a sis. La persistència ha donat fruit aquest dimarts i la Pastisseria Canal ha obtingut el guardó. El pastisser explica que han presentat un croissant "com els de tota la vida" però que han "mimat i cuidat" per a l'ocasió. Vera recoenix que darrere del premi hi ha molt treball i, fins i tot, nits sense dormir.

El croissant de Toni Vera s'ha imposat als altres 41 candidats. Un jurat format per vuit professionals del sector els han avaluat tots aquest dimarts al matí a l'Escola de Pastisseria. Dels 100 punts que podien atorgar a cadascun, 40 en valoraven el gust. Altres aspectes que s'han tingut en compte han estat el fullat, el color, la textura i l'acabat.

La Ppastisseria Canal s'afegeix, doncs, a la llista de pastissers de renom que han obtingut el premi en les darreres edicions, com Vallflorida Xocolaters (2015), Oriol Balaguer (2014) i la pastisseria Ochiai de Barcelona (2013).