Portes obertes a la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana

Més de 400 persones aprofiten la jornada de portes obertes de la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana per visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà les tasques d'un cos que aquest 2016 fa 160 anys. Entre les seves funcions destaquen la prevenció policial, la participació en gales municipals i les exhibicions internacionals d'hípica.

Aforament complet avui a les instal·lacions de la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana. Han obert portes a les 10 amb una ruta guiada a les quadres per explicar els visitants com tenen cura dels 38 cavalls que hi viuen. Després ha estat el torn de les exhibicions de doma i música a cavall, gràcies a una col·laboració amb el Conservatori Municipal.

L'objectiu de les jornades de portes obertes que cada any s'organitzen és donar a conèixer les instal·lacions i les funcions de la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Aquesta jornada es fa una setmana abans de la tradicional Cavalcada dels Tres Tombs del barri de Sant Antoni i una setmana després dels Tres Tombs de Sant Andreu. El proper dissabte formaran part del seguici de carruatges, colles i muntadors de la Cavalcada de Sant Antoni.