Cayetana Álvarez de Toledo, PP

Cayetana Álvarez de Toledo serà la candidata del PP per Barcelona a les eleccions generals 2019. La candidata dels populars ja va ser diputada al Congrés dels Diputats del 2008 al 2015, durant el mandat de Mariano Rajoy. Ara substituirà com a cap de llista del PP l’exministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz.

Álvarez de Toledo és portaveu de la plataforma Libres e Iguales, un moviment antiindependentista que defensa la igualtat entre els espanyols. És una política molt pròxima a José María Aznar, expresident del Govern espanyol i del PP. De fet, fa anys que treballa a la fundació FAES, que Aznar presideix.

El president del Partit Popular, Pablo Casado, presentarà Álvarez de Toledo de forma oficial aquest dissabte en un acte al Cercle de Belles Arts de Madrid. La cita servirà per presentar tots els candidats de província del PP de cara a la cita electoral del 28 d’abril.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Calendari de les eleccions generals 2019″ style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/calendari-eleccions-generals-2019-data/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Candidats per Barcelona a les eleccions generals 2019

El de Cayetana Álvarez de Toledo era un dels noms que faltaven per saber sobre els candidats per Barcelona a les eleccions generals. En els últims dies se n’han revelat alguns. Dins de l’independentisme, Oriol Junqueras serà el candidat d’ERC, mentre que Jordi Sànchez encapçalarà la llista de Junts per Catalunya.

També s’ha anunciat Jaume Asens com a número u de la llista de Catalunya en Comú per a les eleccions del 28 d’abril.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Com votar per correu a les eleccions generals del 2019?” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/vot-per-correu-eleccions-generals-2019/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]