Detenen un matrimoni que venia per internet medicaments per a la disfunció erèctil

La policia nacional els ha intervingut 800 comprimits i diversos passaports. A casa seva també hi han trobat 27 armes de foc

La Policia Nacional ha detingut un matrimoni de nacionalitat georgiana que venia de forma il·legal medicaments per la disfunció erèctil a través d'internet. Els feien arribar a tot l'estat des de Barcelona, a través d'anuncis en què oferien diversos fàrmacs genèrics "per tenir sexe relaxat i plaent". La venda d'aquest tipus de medicaments està rigorosament regulada i només es pot fer sota prescripció i control mèdic.

La investigació va començar quan els agents van localitzar a internet nombrosos anuncis de venda il·legals de fàrmacs destinats a combatre la disfunció erèctil i l'ejaculació precoç.  Els detinguts oferien 10 unitats per 50 euros i ho entregaven en mà si eren de Barcelona, o bé oferien l'opció d'enviar-ho per correu urgent. En aquell moment van començar una investigació que els va portar fins al matrimoni detingut, de nacionalitat georgiana.

Durant l'escorcoll al domicili es van intervenir fins a 800 comprimits de diverses marques. També s'hi va trobar documentació relacionada amb l'activitat il·lícita que estaven desenvolupant i passaports lituans que no corresponien amb els detinguts. A casa seva, també es va trobar fins a 27 armes de foc completes, diverses més incompletes i material de fabricació i modificació per fer-ne més.