Ple al Liceu en l’únic concert d’Aznavour a l’estat

Charles Aznavour ha presentat al Liceu l'únic concert que farà a l'estat espanyol. En un espectacle antològic, el vocalista francès ha cantat alguns dels seus èxits de sempre, com 'Sur ma vie' i 'La bohème'. Amb 90 anys, Aznavour ha fet un recital de cançons en la seva llengua i també en castellà, seguint el seu estil de la "chanson", del jazz i del pop. Les butaques del Liceu s'han omplert d'un públic de totes les edats.

Un Liceu ple de gom a gom va rebre anit un dels grans ambaixadors de la cançó francesa. Charles Aznavour ha retut un homenatge a la seva trajectòria musical, un més després d'haver complert els 90 anys i amb 81 de carrera musical.

En l'únic concert celebrat a l'estat, Aznavour s'ha mostrat bromista amb el públic, que li ha demanat que cantés les seves cançons més emblemàtiques, i ell ha atès gustosament la petició. L'auditori format per diverses generacions i vingut de diferents localitats catalanes i de fora, s'ha entusiasmat amb el recital del cantant d'origen armeni.

Aznavour ha cantat a Barcelona quatre anys després d'haver trepitjat el Festival de Cap Roig, de Calella de Palafrugell, i el Festival de Música i Dansa de Girona. Es va estrenar a la capital catalana a la dècada dels 50.

Ha estat compositor de temes per a cantants com Edith Piaf o Patachou, ha cantat en cinc idiomes diferents i ha compartit escenari amb artistes com Lisa Minnelli o Elton John. Actualment acumula més de 50 discos i més de 100.000 còpies venudes.