Pisarello s’estrena com a alcalde accidental presidint el ple

Abans de començar el debat, Carina Mejías (Cs) ha pres la paraula per retreure a Pisarello el seu comportament en la Comissió d’Economia passada

L'alcalde accidental, Gerardo Pisarello, s'ha estrenat com a substitut d'Ada Colau presidint el ple d'aquest mes d'abril. En la intervenció inicial, Pisarello ha donat l'enhorabona a Colau pel seu segon fill, el Gael, a qui ha donat la benvinguda com a "nou barceloní". Abans de començar els debats de l'ordre del dia, Mejías ha demanat la paraula per retreure a l'alcalde accidental el seu comportament en la Comissió d'Economia de la setmana passada.

Precisament, Pisarello ha estat el blanc d'un prec del grup Demòcrata per reclamar-li una "conducta exigible a un servidor públic" i que "escolti i respecti" els membres de l'oposició. La tensió va sorgir durant un debat sobre Barcelona Activa a la Comissió d'Economia passada. Sònia Recasens (grup Demòcrata) va exigir a Pisarello que l'escoltés mentre l'interpel·lava i l'alcalde accidental va respondre-li: "Segueixi, que jo estic fent altres coses".

L'alcalde accidental ha acceptat el prec i ha admès que "la forma de respondre no va ser la més encertada", tot i "no voler ofendre ningú". Pisarello també ha instat la resta de regidors del consistori a "cuidar les formes" i evitar confrontacions "per treure'n suc a les xarxes socials".